dinsdag 25 maart 2014


Nieuwe generatie gevoelige kinderen willen geaard worden met het witte licht.

 

In mijn praktijk kom ik steeds vaker prachtige jonge gevoelige kinderen en baby’s tegen die ontzettend gevoelig zijn en een heel sterk innerlijk licht hebben meegenomen naar de aarde toe. Je hoeft alleen maar naar deze kinderen te kijken om de inner-glow te kunnen zien of voelen. Zij stralen dit letterlijk aan alle kanten uit.

Dat licht raakt je hart aan, maakt je vrolijk en licht omdat het een licht is dat alles vergeeft in onvoorwaardelijke liefde.

In nabijheid van deze kinderen kun je je niet anders dan blij en lichtvoetig voelen.

 

Hebben we niet allemaal dit licht bij ons? Ja we hebben allemaal dit licht bij ons. Deze kinderen komen nu naar de aarde om dit licht opnieuw wakker te maken in ons allemaal.

Dit licht valt niet te labelen of te verwoorden; ik neem het waar in allerlei tinten wit en transparant met daarin alle schitterende kleuren van de regenboog in tinten die ik niet beschrijven kan. Deze kleuren zijn sprankelend en levendig en tegelijkertijd allerlei tinten wit. Woorden als kristallijn of diamant als beschrijving kloppen hierbij voor mijn gevoel niet.

 

Het is de ‘ missie’ van deze kinderen om collectief gezien onze harten te genezen. Genezing en vergeving van alles wat wij zien of voelen als; niet liefde. Genezing van het idee; afgescheiden te zijn van de bron, genezing van aards verdriet en pijn door alle tijden heen.

Deze kinderen hebben net als de regenboogkinderen een hart vol met compassie voor onze medeschepselen maar dragen daarnaast ook ‘ de sleutel’ tot vergeving in zich. Zij dragen dit uit met pure vreugde. Dat alles zit verpakt in het licht dat ze hebben meegenomen naar de aarde toe.

Steeds sterker zal dit licht zijn dat mee komt en steeds sterker zal het in onszelf worden aangeraakt.

 

Deze kinderen zijn sterk in het zijn van zichzelf en het laten zien dat het ook anders kan. Al op jonge leeftijd kunnen deze kindjes gelabeld worden, omdat ze bijvoorbeeld later gaan praten, observeren i.p.v. meespelen, overprikkeld raken door energie van de buitenwereld, vaak in hun eigen wereldje lijken te zitten, snel boos worden als er autoriteit gebruikt word, vaak hun sokken uittrekken (ook op school), niet geïnteresseerd lijken in de aangeboden stof op school of crèche. Kortom zij kunnen allerlei gedrag vertonen wat maatschappelijk gezien niet binnen de kadertjes valt net zoals veel andere gevoelige kinderen die andere kleuren in de aura hebben dat kunnen laten zien.

 

Steeds meer en vaker zullen er kinderen zijn die niet binnen de kadertjes vallen.

 

Deze kindjes spelen wel degelijk met anderen mee! Met hun energie, voelsprieten, hartkoord en aura tasten en voelen zij de andere kindjes af. Dat is hun manier van ‘leren’ en informatie verzamelen, terwijl het voor het oog lijkt alsof ze maar zitten te kijken als ‘oude’ mannetjes of vrouwtjes.

De innerlijke wereld is heel puur en rijk en  aardse woorden zijn vaak lastig voor ze omdat het een begrensd iets is. Hier hebben zij vaak wat meer tijd voor nodig.

Als met autoriteit gehandeld of gereageerd word dan zullen zij zich daar tegen verzetten omdat het voor hen het ‘ begrip’ niet liefde betreft en dat begrip kennen zij helemaal niet.

Contact met de aarde is heel natuurlijk voor ze en daarom trekken ze overal de sokken of schoenen uit.

Zij zijn geïnteresseerd in de natuur en wat er in de natuur te vinden is om harten te genezen en om de aarde te helpen.

Wat deze kindjes komen brengen is groots en nu nog zwaar in deze langzaam veranderende maatschappij.

 

Al deze kindjes helpen in het tot stand komen van nieuwe schoolsystemen die al ontwikkeld zijn of nog ontwikkeld zullen gaan worden.

 

Wat helpt om het voor deze kindjes makkelijker te maken op deze aarde is de lichtwesen essence olie van Christus. Gewoon één druppeltje onder iedere voetzool, één keer per dag, zodat zij geaard worden met het witte licht van onvoorwaardelijke liefde, liefde voor onze medeschepselen en verbondenheid met universele hartenergie.  Via dit licht willen deze kinderen met heel hun wezen verbonden worden met de aarde, het hart van de aarde en al wat is zodat zij hun ‘ missie’ stapje voor stapje kunnen komen brengen.

 

Via de hogere zelven van de kinderen die ik in mijn praktijk gezien heb is mij gevraagd om hier ‘ een stem’ aan te geven zodat therapeuten, ouders, verzorgers of leraren hiervan af weten en ook wat kan helpen. Uiteraard zullen er andere producten zijn die ook de ingrediënten van het witte licht van onvoorwaardelijke liefde ed. in zich hebben. Dit is wat ik mocht doorgeven.

 

Copyrights  by  Rachel Helmhout

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten