donderdag 10 maart 2011

Reading Coelestien Cluster

Reading Coelestien Cluster

Zodra je dit Kristal vasthoudt voel je een grootte vreugde over je heen komen. Vreugde van je ziel omdat deze direct weer verbonden wordt met de dolfijnen energie. Deze dolfijnen energie geeft je richting, stuurkracht, harmonie , verbondenheid en spiritueel inzicht. Deze dolfijnen energie doet dit met veel lichtheid, blijheid en speelsheid voor jou.
Dit kristal is daarnaast ook verbonden met de walvismatrix. Deze walvissen energieën voegen  universele kennis en wijsheid aan het kristal toe. Het zal je helpen om je eigen waarheid te herkennen en vinden.
Het keelchakra wordt geopend op een zachte en subtiele manier zodat de communicatie met de ongeziene wereld makkelijker zal gaan. Maar ook de communicatie met je hogere en lagere zelf en met de buitenwereld zal makkelijker gaan. Je zult de juiste woorden  kunnen vinden en die ook kunnen uitspreken op een manier die vol harmonie zal zijn. Daarnaast wordt  heel zachtjes je gevoels wereld in beweging gebracht.  Verlangens,  passie en kwaliteiten komen via het onbewuste naar boven toe. Je zult je bewust worden van je verlangens, passie en kwaliteiten. Dit helpt je om de stem van jouw ziel te kunnen horen.
Deze prachtige Coelestien cluster heeft verbindingen met de engelensferen . De verbinding met de aartsengel Jophiël helpt je om toegang te krijgen tot hogere wezens en vormen van bewustzijn. Daarnaast breng Jophiël je vertrouwen in jezelf maar ook in de wereld om je heen. Dat alles zit verpakt in een hele vredige , harmonieuze energie.
De energie van aartsengel Azraël is voelbaar aanwezig . Azraël helpt je bij het ontwaken van jouw kwaliteiten. Hij helpt bij het helen van je hart en laat zien welke stappen je daarvoor kunt zetten.
Ook de energie van de lucht elementalen zijn duidelijk te voelen . Deze helpen mee om je gevoeligheid voor de ongeziene wereld te vergroten. Maar ook om de gevoeligheid ten opzichte van jezelf te vergroten.

De Wens van dit Kristalwezen
Dit kristalwezen wil graag staan bij iemand die zijn of haar kwaliteiten wil openen. Bij iemand die zijn gevoelens/emoties wil transformeren op een hele zachte en subtiele manier. Dit kristalwezen wil graag staan bij iemand die de engel in zichzelf wil leren kennen en herkennen. Ook wil dit kristalwezen graag staan bij iemand die rust en vrede zoekt zowel in zichzelf als in de wereld om ons heen. Dit kristal zal je met onvoorwaardelijke liefde helpen om de stem van je ziel te horen en deze uit te dragen in je aardse leven. Deze cluster is er dol op om af en toe eens heerlijk in de wind te staan.
Deze coelestien cluster is 11 x 8 cm .
Voel jij dat dit kristal je roept ? Wil jij dit kristal een ‘thuis’ geven en hoeder of hoedster van dit prachtige kristal worden? Neem dan contact met mij op. Dit kan via de mail of telefoon (zie site) http://www.kristalhealerreaderpraktijk.nl/  Dit Kristal heeft inmiddels zijn thuis gevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten