dinsdag 5 oktober 2010

Reading     


Reading  Bergkristalpunt

Deze bijzondere bergkristallen punt zuivert iedere ruimte waarin zich lagere energieën bevinden. Hij zuivert en transformeert deze energieën en brengt daardoor de algehele trilling van de ruimte op een hoger niveau. Daardoor ontstaat er een vredige en prettige sfeer in die ruimte, die veel meer in overeenstemming zal zijn met jouw ziel. Je zult er dan graag willen zijn.
Naast ruimtes zuivert deze bergkristallen punt ook jou. Hij brengt het hart, keel, derde oog en kruin chakra op één lijn met elkaar. Daardoor zul je in staat zijn via dit kristal informatie te ontvangen . Dit kristal verhoogt daarnaast ook je trilling. Het is tevens een heel fijn kristal om mee te mediteren.
Door alle lagere energieën op te ruimen, te zuiveren, krijg je helderheid in je hoofd en inzichten in situaties.

Dit kristal staat in contact met de hoogste bron. Deze prachtige bergkristallen  punt laat je boven jezelf uitstijgen om over problemen en situaties heen te kunnen kijken. Hij zorgt er voor dat je verder kunt kijken dan het probleem/situatie en laat zien wat het voor het grote geheel betekent.
Dit kristal bevat het licht van de Paradijsmatrix. ( dat was een tijd waarin het hier op aarde letterlijk een paradijs was, alles was in perfecte harmonie, liefde en eenheid met elkaar verbonden). Dit kristal bevat dan ook informatie over de eenheid en samenwerking. Het is dit licht dat jouw ziel zich prettig zal laten voelen in een ruimte, jouw ziel zal dit herkennen !

Daarnaast is deze bergkristallen punt verbonden met de engelen sferen.
Het bevat het lichtblauwe licht van aarstengel Haniël, dat je helderheid, inzicht en zelfvertrouwen brengt. Daarnaast ondersteunt het licht van Haniël jou op ieder vlak op een hele zachte en subtiele manier zodat er een gevoel van veiligheid ontstaat.
Als het licht op een bepaalde manier op dit kristal valt dan verschijnen er regenbogen, deze regenbogen bevatten het licht van de aartsengel Raziël, het brengt je blijheid, levensvreugde, helpt je met spirituele ideeën en inzichten en om ze op een praktische manier te kunnen toepassen.
Ook de prachtige zachtgele goudachtige tint van aartsengel Azraël is in dit kristal aanwezig.
Azraël brengt je troost en werkt in dit kristal nauw samen met de Elohim engelen van de gouden straal. De Elohim engelen van de gouden straal helpen via dit kristal in dit geval mee aan het zuiveren van vreemde energieën. Bij dit zuiveren biedt aarstengel Azraël op een liefdevolle manier troost voor alle losgekomen en omhoog gekomen gevoelens, emoties en energieën.

De wens van dit kristalwezen :

Dit kristal wil heel graag staan in een kantoor of een praktijk ruimte. Een kantoor of praktijk ruimte waarvan de trilling omhoog gebracht mag gaan worden en de energieën gezuiverd. mogen worden. Daarnaast wil dit kristal graag staan in een ruimte waar meerdere mensen samen komen.
Dit kristal wil graag staan bij iemand die klaar is voor de volgende stap in zijn of haar ontwikkeling en zal hem of haar daar bij ondersteunen en helpen. Iemand die al een klein beetje bekend is met spirituele zaken en bezig is met zijn/haar ontwikkeling daarin.
Dit kristal is een echte kracht patser en is vanwege zijn hoge trilling het meest geschikt voor mensen die al een redelijke  aarding hebben en met beide benen op de grond staan.
Dit kristal wil af en toe graag onder de zon, maan en sterren staan.
De afmeting van dit  kristal is 7,5 x 4,5 
Voel jij je aangetrokken door dit kristal ?
Voel je dat dit kristal jou roept ?
Wil jij hem een goed ‘thuis’ geven als hoeder/hoedster van dit bijzondere kristal ?
Neem dan contact met mij op via de mail, telefoon of website : www.kristalhealerreaderpraktijk.nl
Dit Kristal heeft inmiddels een goede hoeder gevonden !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten