woensdag 23 maart 2016

Hooggevoeligheid

Hoog gevoeligheid of hoog sensitiviteit zijn woorden die vandaag de dag steeds bekender worden. Steeds meer kinderen en volwassenen herkennen zichzelf in de vele boeken die daar inmiddels over geschreven zijn.

Vaak vind er een zoektocht plaats naar hoe om te gaan met hooggevoeligheid of sensitiviteit of naar begeleiding hierin. Er zijn veel tips en tools om hier mee om te gaan te vinden in boeken of blogs.

Hooggevoeligheid kent vele vormen en gradaties, daardoor zal de één een andere aanpak nodig hebben dan een ander. Wat voor de één een gouden tip blijkt te zijn hoeft dit voor een ander helemaal niet te zijn. Dit komt omdat we allemaal uniek zijn.

Einstein zei het al:’ Alles is energie’. Energie bestaat uit deeltjes; atomen, neutronen, protonen en nog veel meer kleinere deeltjes. Deeltjes die in een bepaalde manier aan elkaar vast zitten en razendsnel bewegen. Zo snel dat wij het met onze ogen niet kunnen zien. Door die snelle beweging ontstaat er een trilling. Doordat de deeltjes steeds op een andere manier aan elkaar vastzitten, trilt alles anders.

Deze trilling zorgt voor een veld om alles heen en word ook wel aura genoemd. We zijn allemaal uniek, niet alleen qua vingerafdruk of DNA, ook energetisch. Daarom zal niet alles bij jouw systeem passen. Een simpele en goede leidraad om uit te vinden wat voor jou het beste werkt en het beste bij jou past is waar wordt jij kinderlijk blij van? Welke tip in de zoektocht zorgt ervoor dat jouw hart warm en blij wordt? Dan past dat het beste bij jou. Het hart weet alles en spreekt een universele taal; Liefde. Kinderlijk blij zijn in je hart, is blij zijn zoals je vroeger als kind deed. Blij zijn in pure onschuld, is blij zijn zonder toeters en bellen van alledag, oftewel bij jouw essentie. Dan weet je, ja dit past bij mij. En alleen jij kunt voelen of het klopt.

Uiteraard is dit ook toe te passen bij andere zaken of situaties.
Als je het lastig vindt vraag er dan gerust hulp bij. Ik zet graag mijn hooggevoeligheid in om jou te helpen!

www.kristalhealerreaderpraktijk.nl

Copyright Rachel Helmhout

Geen opmerkingen:

Een reactie posten