woensdag 12 december 2012


Boodschap van de Bomen. De boomwezens hebben mij gevraagd deze boodschap te brengen:

 

Lieve mensenkinderen,

 
Wij willen jullie vragen om naar ons te luisteren als je langs ons loopt. Jarenlang zijn wij stilletjes in jullie leven aanwezig geweest. En ieder van jullie hebben wij gezien met ons hart. Al jullie gedachtes hebben wij opgevangen en gehoord. Al jullie zorgen en verdriet gevoeld.

Iedere keer als jullie langs liepen hebben wij een stukje zwaarte voor je opgeruimd en getransformeerd, zodat je verfrist en vol goede moed je weg kon vervolgen. Wij horen iedere discussie of conversatie. Iedere keer als je overliep van blijdschap en vrolijkheid zongen wij met je mee.

Wij zijn hier om de energieën te geleiden van de aarde naar de kosmos toe. En om de energie van de kosmos weer naar de aarde te brengen. Wij zijn de schakels tussen hemel en aarde. Ieder van ons bewaart de balans van de aarde en het heelal. Iedere soort doet dit via zijn eigen unieke trilling en wijsheid. De velden van ons allemaal bij elkaar maken het bomenraster die over de aarde loopt. Wij vertellen Moeder Aarde vele verhalen over het leven en zij geeft haar kennis aan ons door. Ook aan de kosmos schenken wij vele verhalen, vooral verhalen van de aarde en welke lichtcodes de aarde nodig heeft, om haar te ondersteunen en voor het welzijn van allen.

Wij zijn meer dan de boom die je met het blote oog ziet staan. Wij zijn ook holistische poorten naar andere dimensies. Wij zijn tijdloos en staan tegelijkertijd zowel in het verleden als de toekomst. Ook als wij zijn omgehakt, staat onze holistische vorm nog steeds op dezelfde plek. De boom die jij met het oog ziet staan is onze jas, ons voertuig. Onze uitdrukking van schoonheid in een jas die zich heeft aangepast aan de trilling van de aarde. Wij zijn zoveel meer dan die jas.

Wij bezitten oude wijsheid en kennis over boommedicijnen, die hart, geest en ziel kunnen genezen. Deze medicijnen worden bezield met de lichtcodes van de aarde, het heelal en boom. Wij weten precies wanneer wij onze medicijnen moeten aanpassen voor het welzijn van allen.

Vele van ons hebben de laatste jaren ziekten ontwikkeld. Wij worden zachtjes ziek van het jarenlange transformeren van een steeds onzuiverder wordende lucht. Ook de regen die ons van voeding voorziet is anders van energie geworden. Het klimaat verandert zachtjes. Dit alles heeft gemaakt dat onze jas die jij ziet steeds iets zwakker wordt.

Als wij zwakker worden zijn wij uiteindelijk genoodzaakt om onze sappen terug te gaan trekken uit Moeder Aarde. Onze jas kan hier dan niet meer zijn. Maar zonder deze Jas,  kunnen wij geen lichtcodes meer aanpassen op de trilling van de aarde. Als wij hier niet meer kunnen zijn dan heeft dat effect op het algehele bomenraster. Het bomenraster raakt dan uit balans. En wij de bomen die hier nog wel met onze jas zijn krijgen het steeds zwaarder om de balans tussen hemel en aarde te bewaren.

Lief mensenkind, het enigste wat wij willen is er zijn voor jou, zodat jij hier kunt zijn. Wat zouden wij graag zien dat je ons met heel je wezen hoort, ziet en erkend. Dat als jij langs ons loopt, je ons echt ziet, zoals wij jou zien. Dat jij ons hoort, zoals wij jou horen. Onze stem klinkt en voelt als zoemen en brommen, maar als je het hoort gaat het recht naar je ziel toe. Jouw ziel weet heel goed hoe dit vertaalt moet worden. Al zou je alleen maar in gedachten stil staan bij de boom die je ziet of waar je langs loopt, dan vangen wij dat op en voelen wij ons gezien en erkend. Wij hebben op dit moment jullie hartmedicijn hard nodig.

 
Namens alle boomwezens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten